nnlogo-emb

OM OSS

Nordnorsk Næring

OM OSS

NORDN

NORDN er en uavhengig nettavis med fokus på næringsliv og samfunn i Nord-Norge. Vår primære oppgave er å følge utviklingen innen næringslivet i landsdelen. Gjennom økonomiske analyser og bedriftsintervjuer vil vi sette fokus på «tingenes tilstand» – både på bedriftsnivå og for utvalgte bransjer som er viktige og ledende i landsdelen.

Vi vil synliggjøre bredden, mulighetene og rammebetingelsene for nordnorsk næringsliv. Vi ønsker å bidra til økt kontakt mellom kjøper og selger, gi bedrifter bedre innsyn i konkurrentenes suksesser – og belyse hvorfor suksessene noen ganger uteblir.

NORDN har en desentralisert struktur, med journalister som dekker hele landsdelen. Teknologien gjør dette mulig – og effektivt. Ansvarlig redaktør er Terje Aurdal. Nordn.no publiseres av utviklingsselskap Refuse som også har utviklet «motoren» som driver nordn.no. Nettavisa er tilpasset både PC og mobile enheter, og ca. 40% av våre lesere bruker nettopp mobiltelefon for å lese våre artikler.

Nordn.no ble lansert i april 2018 og har siden da publisert nyheter om nordnorsk næringsliv og samfunn daglig. Ved utgangen av september 2019 hadde vår nettavis blitt besøkt av mer enn 20.000 unike lesere, og nye lesere kommer til hver eneste dag. Siden Nordn.no ikke er bak noen betalingsmur er våre artikler tilgjengelig for alle – og ofte delt på sosiale medier.

REDAKSJON

Terje Aurdal

Redaktør

Tlf. 913 88 748

ANNONSER

Viggo N. Danielsen

Produksjon / Annonser

Tlf. 922 86 696

PUBLISERES AV

Utviklingsselskapet
Refuse

Orgnr. 986 264 647

Nordn

Copyright 2017-2019

Powered by recoil