nnlogo-emb

ANNONSERE PÅ NORDN.NO

Nordnorsk Næring

ANNONSERE PÅ NORDN.NO

Møt aktørene i nordnorsk næringsliv

Nordn.no er en uavhengig nettavis for- og om Nord-Norge. Vi har sterk fokus på næringslivet, men også samfunnsaktuelle saker som er viktige for landsdelen generelt.

20.000 unike lesere – og stigende

Nordn.no ble lansert på nett i april 2018. Ved utgangen av august 2019 hadde vi blitt besøkt av mer enn 20.000 unike lesere. Enkelte artikler har tett på 3000 sidevisninger. Og trenden er stigende.

Visningstid på 14 dager – eller mer

Innholdet på Nordn.no er per dato ikke bak noen betalingsmur. Dette gjør innholdet tilgjengelig og interessant for alle lag av samfunnet, og bidrar til betydelig deling på sosiale- og andre medier.
Mange av våre lesere kommer daglig, ukentlig eller månedlig innom våre sider. Løpetiden for en annonse på nordn.no er på hele 2-3 uker. Dette øker muligheten for at annonser blir sett og respondert på.

Ryddighet er en æressak

I tillegg holder vi et svært ryddig og oversiktlig nettside-miljø og unngår bevisst å overlaste sidene med annonser. I stedet integreres annonsene side om side med redaksjonelt innhold, og med samme ryddige profil.

Svært gunstige priser

Nordn.no er en nettavis under konstant utvikling. Teknologien som driver vår nettavis er like nordnorsk som nordn.no. Annonser er selve «bensinen» for en nettavis, og dette er godt reflektert i våre svært gunstige annonserpriser.

Kontakt oss

Har du spørsmål rundt utforming, formater, priser og visningtid/plassering eller animerte annonser, ta kontakt med vårt grafiske «orakel»:
Viggo Danielsen
Telefon 922 86 696.

Ønsker du noe helt spesielt?

I samarbeid med Dakota AS leverer vi også animerte- og film-annonser. Disse produseres på forespørsel og etter egne priser. Innrykkspris er imidlertid den samme som for øvrige annonser

REDAKSJON

Terje Aurdal

Redaktør

Tlf. 913 88 748

ANNONSER

Viggo N. Danielsen

Produksjon / Annonser

Tlf. 922 86 696

PUBLISERES AV

Utviklingsselskapet
Refuse

Orgnr. 986 264 647

Nordn

Copyright 2017-2019

Powered by recoil